Hur man använder en barnskoter

- 2022-08-04-

Kids Scooter är ett sportverktyg som barn kan använda för att träna flexibilitet, förbättra reaktionshastigheten och öka träningsvolymen. Idag, låt oss prata med dig om hur du använder en barnskoter.
1. Placera först en fot på framsidan av skateboarden och den andra foten på marken och glid framåt. Sedan är den andra pedalen på baksidan av skateboarden. Vänster och höger svängning av midjan och två lår gör skateboardens riktning S-formad.
2. Kliv på de främre och bakre delarna av skateboarden samtidigt, och luta dig sedan direkt framåt, använd trögheten för att flytta och glida. Lita sedan på vänster och höger svängningar i midjan och två lår, och vänster och höger pedaler för att få skateboarden att avancera i S-form.
3. När du använder skateboarden, försök att undvika överbelastning eller användning, undvik att använda den i vatten och för mycket dammig miljö, undvik kollision, slå och trampa våldsamt på den, för att undvika onödiga skador på skateboarden.
4. Före användning, se till att låta barn använda säkerhetsprodukter, såsom sportskor, hjälmar, handledsskydd etc., och vidta säkerhetsåtgärder för att undvika onödiga skador.